In mijn eerste jaren als recruiter heb ik bij een Werving & Selectie- en Detacheringsbureau binnen de techniek gewerkt, actief in de regio Achterhoek en Liemers. Hier ging ik van het werken met praktisch geschoolde techneuten, naar het invullen van vacatures op mbo, hbo en wo niveau. Uiteindelijk groeide ik door naar het werven van expats en het opzetten van een label dat zich hierin specialiseerde.

Na een aantal ervaringen op te hebben gedaan als Corporate Recruiter durf ik te zeggen dat ik een aantal belangrijke onderdelen van het vak heb gezien. Wat doe ik het liefst? Nou, ik zou er het liefst tussenin gaan zitten. Ik werk als externe recruiter waarin ik kandidaten bij een opdrachtgever plaats, voor dit commitment krijg ik een stuk commitment terug. Ik manage de procesen en doe (een deel van) de opvolging. Je zou het exclusiviteit kunnen noemen. 

Als ik de kans krijg om mij vast te bijten in een specifieke vacature of vacaturegroep, met daarbij een stuk vertrouwen en exclusiviteit, dan heb ik laten zien een groot deel van de vacatures te kunnen vervullen. Hoe doe ik dat?  Via onderstaande knop lees je meer!

Mijn Recruitment Achtergrond

Mijn ervaringen

Mijn Persoonlijke achtergrond

Persoonlijk heeft avontuur, specifiek het ontdekken van nieuwe plekken en culturen in het buitenland mij altijd ontzettend getrokken. Vanaf mijn eerste 1-week-exchanges in Oostenrijk en Roemenië was het raak. Ik besloot een Minor te gaan volgen in Helsinki, Finland, alvorens ik een stage wist te regelen in Sydney, Australië. Na een aantal jaar in Nederland te hebben gewerkt, ging ik in Jönköping, Zweden studeren. Na het afronden van mijn Master ging ik in Boedapest, Hongarije wonen. Van september t/m december 2023 heb ik fulltime door Europa gereisd. Inmiddels ben ik voor een halfjaar woonachtig in Reykjavík, IJsland.

Naast reizen houd ik van het leren van nieuwe talen en het opdoen van nieuwe kennis. Ik lees veel en kijk graag documentaires over verscheidene onderwerpen. Ik ben mij de laatste tijd wat meer bezig gaan houden met Social Media en ook met investeren. Qua sport speel ik zo nu en dan een potje Squash of Padel en zwem ik vaak in één van de vele baden hier in Reykjavík. 

Duurzaamheid is een belangrijk topic voor mij, waar mogelijk in mijn leven probeer ik duurzame keuzes te maken. Uiteindelijk is het een droom van mij om duurzaamheid toe te voegen aan mijn werkzame bestaan als Recruiter. Iemand een idee hoe? Ik sta altijd open voor een bak koffie!


Ik werk

op dit moment remote vanuit IJsland!

Ik lees

the Black Swan van Nassim Nicolas Taleb (voor de tweede keer)

Ik luister naar

the Diary of a CEO, Een podcast over persoonlijke ontwikkeling

Ik ben

aangesloten bij Remote Business Club. Een Business Club vol ervaren (remote) recruiters.

Benieuwd naar mijn lopende- en afgeronde opdrachten?

Neem contact op

Mijn ervaringen

Home

Over mij

Diensten

Ervaringen

contact

info@reintewinkel.com

Blog

+316 82483438