Ik ben ook in te huren op basis van een uurtarief. Dit betekent dat we een aantal taken afspreken die ik voor je ga verrichten. Op basis hiervan bepalen we het aantal uren per week dat ik hiervoor kwijt zal zijn. De hoogte van het uurtarief hangt af van het aantal vacatures en de mate van verantwoordelijkheden omtrent interne processen.

Werving & Selectie

Dit betekent dat je een opdracht tot werving bij mij neerlegt, start een kandidaat die door mij is aangedragen, dan ontvang ik een fee. De hoogte van de fee hangt af van de mate van exclusiviteit, het aantal vacatures en hoe groot het deel van het proces is dat ik ga oppakken.

Uurtarief

Hoe kunnen we samenwerken?

Recruitment Marketing

Ik ben ook in te zetten op het gebied van Recruitment Marketing. Dit betekent dat ik een advertentietekst ga maken, een afbeeldingstekst en dat ik deze actief ga sponsoren op Meta (Facebook en Instagram). De prijs hiervan is afhankelijk van de wervingsvraag en de andere geldende afspraken.

Naast het positioneren van onze vacature begin ik met het actief sourcen van kandidaten in de markt door middel van verschillende kanalen, waaronder LinkedIn, Indeed en werk.nl

Hoe werk ik

Wanneer je een technische rekruteringsbehoefte hebt, organiseren we een Teams-gesprek of een fysiek bezoek, waar we bespreken waar je naar op zoek bent en wat ik zou kunnen bieden. Ik kan de volgende diensten aanbieden:

Sourcing

Het komt voor dat bovenstaande stappen niet voldoende zijn, zeker in de techniek of wanneer er meerdere vacatures zijn. In dit geval doe ik een voorstel omtrent het actief targeten van kandidaten via Meta, oftewel Facebook en Instagram. 

RECRUITMENT Marketing

De Employer Brand ligt ten grondslag aan al de voorgaande stappen. De vraag is hoe je als organisatie bekend wilt staan en hoe je op dit moment bekend staat in de markt. Samen met mijn partners die zich hierin specialiseren kan ik jou helpen om hier inzicht in te krijgen en te zorgen dat je goed bekend staat bij baanzoekers.

Employer Brand

We beginnen met een gesprek met de hiring managers en een huidige medewerker in deze functie. Op basis hiervan maak ik een vacaturetekst die we online gaan zetten. Met behulp van Recruitmentdataplatformen kan ik zien waar de kandidaten die wij zoeken zich bevinden en hoe wij deze gaan benaderen. Op basis hiervan doe ik een voorstel omtrent het sponsoren van de vacature. We komen overeen over de prijs en welke kanalen we in gaan zetten. Dit verschilt per doelgroep en vacature.

Vacaturetekst, Data en Sponsoring

Hoe kan mijn ervaring jouw bedrijf helpen?

Neem contact op

mijn ervaringen

Home

Over mij

Diensten

Ervaringen

contact

info@reintewinkel.com

Blog

+316 82483438