Remote werken vanuit IJsland!

 1. Fons says:

  Hoi Rein,
  leuk om te horen dat jullie je goed vermaken!
  Een onderwerp waar ik benieuwd naar ben, is de organisatie van de gezondheidszorg op IJsland. Ze zullen daar ook te maken hebben met vergrijzing neem ik aan en dus mogelijk een personeel probleem. Ben benieuwd!

  • Rein te Winkel says:

   Hoi Fons,

   Dank voor je reactie! Hoe dat precies gaat in de gezondheidszorg weet ik niet. Ik weet wel dat IJsland een hele sterke aantrekkingskracht heeft op expats, waaronder ook mensen in de gezondheidszorg. Mochten hier tekorten in ontstaan, verwacht ik dat ze deze op kunnen vullen met internationale krachten.

   Groeten Rein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Home

Over mij

Diensten

Ervaringen

contact

info@reintewinkel.com

Blog

+316 82483438